Hot Games Next
Wendi Ahmad
Wendi Ahmad kok gk bisa raid bosqu Read Note
اي اي
اي اي صارله يومين يحمل شهالمضرطه Read Note
moonchild.
moonchild. RETURN OLD DESIGN :((( Read Note
Rizki Fadilah
Rizki Fadilah harus pake vpn cuk ? Read Note
Mad Crownner
Mad Crownner Finally awaken my first ssr!! [色色][色色] Read Note
Rizki Fadilah
Rizki Fadilah harus pake vpn bro? Read Note
GoddessYae
GoddessYae Join us on Overhit Global Discord: https://discord.gg/Ha9KT8W
Reddit: reddit.com/r/overhit
Official Facebook: facebook.com/overhitglobal
Facebook Group: facebook.com/groups/overhitglobal Read Note
Imalshi Kaluwitharana
Imalshi Kaluwitharana after the update the background music has become annoying to me, it looks like a TV game from 90's and it's distracting with the good perfect s.perfect flashing in front of your eyes when playing. and it always lags in the beginning of the songs. please please change it back 😢😢😢😢 Read Note
45Rabbit🐰
45Rabbit🐰 I think MTC is the weirdest group

What you have a cop, a yakuza and a former naval officer in your group? Read Note
Michael Witomo
Michael Witomo why i got black screen in the main menu and when there a movie? Read Note
Invel Yura
Invel Yura how much size this game!? Read Note
Septyan Permana Putra
Septyan Permana Putra ...not available in your country... Good luck then Read Note
Stefanie Barbara
Stefanie Barbara ni gimana dong bantuin caranya gimana Read Note
Septyan Permana Putra
Septyan Permana Putra Hmmm...8/10. it's look like im unlucky with factory so far just got one 5 * girl . show up, the game self can eat space almost 2 gb after all download data and the Voice. must pay to quick open lock, not very generous with gems, if you F2P player u must think carefully to buy an item in store. story line doesn't have choice chat like star ocean anamnesis. fortunately u as captain for the girls but without closer interaction . Read Note
ArijGelo
ArijGelo otw global ajalahh[發火][發火] Read Note
ROBERT.E.O SPEEDWAGON
ROBERT.E.O SPEEDWAGON Try to get one of these
Best leader Skill right now Read Note
Clinton Teeja Saputra
Clinton Teeja Saputra Anyone can tell me how to clear this? Read Note
Mustafa Bıçak
Mustafa Bıçak ilk once vpn ile giris yapin [發怒] Read Note
Latif Hanifudin
Latif Hanifudin kok g bisa di update sih Read Note
Klara Boyn
Klara Boyn How do I change the language to English? Read Note
ArijGelo
ArijGelo bantuany kenapa ga bisa kebuka padahal udah selei download
u Read Note
Jordan Syauqi
Jordan Syauqi is it no gacha?
then what the diamond do? Read Note
Marsha Arestha
Marsha Arestha update auto skill + combo please.. my finger tired this game manual skill + combo -_- Read Note
kiara. tale
kiara. tale What are the quests?? Read Note
Harryhsp
Harryhsp masalah apa ya ini Read Note
Misaki Rei
Misaki Rei How to play the game smh Read Note
Ifshokhul Anam
Ifshokhul Anam update e suwi Read Note
Елизавета Лазарева
Елизавета Лазарева Аффф, последние обновление очень непривычное. Хочу вернуть предыдущию версию этой игры( Read Note
aldi cendana
aldi cendana untuk orang indo harus pakai vpn ya bre
1hapus tadi game yang sudah
2download solo vpn bre
3download game pakai vpn(saya menggunakan solo vpn)
buka game tunggu download update
catatan download semua data pakai vpn bre
gua td sempat frustasi ini skarang udah bisa bro good luck 😀 Read Note
AR
AR Kenapa yahh sdh update setiap main squad selalu aja nge bug Read Note
มาโนช นาคจู
มาโนช นาคจู จะปิดถึงเมื่อไหร่เนี่ย แล้วจะได้เล่นตอนไหนอุดส่ารอมาตั้งนาน Read Note
Laka Kara
Laka Kara knp setelah di update ak ga bisa customize control ya udah di ganti controlnya tapi tetep kembali ke awal Read Note
Ryozanpakuto
Ryozanpakuto kamfret ini udah nge-hapus ulang game nya , terus gw download versi terbaru nya terus nunguin nge-peath nya pula, apa ada daya ku pas mau masukin akun google atau Facebook , di cekal karna sedang pemeriksaan serer Read Note
Sekikung
Sekikung It's very good game suck your money. Read Note
ณัฐพงศ รงสังสี
ณัฐพงศ รงสังสี https://thfilm.net/v-vip-one-piece-thousand-storm-japan-no-root-%E3%82%B5%E3%82%A6%E3%82%B6%E3%83%B3%E3%83%89%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%A0-1-19-0-mod-apk-Twckd4w9OrY.html Read Note
yana mulyana
yana mulyana kenapa gini terus , engga bisa masuk setelah update Read Note
Jerome Quijano
Jerome Quijano why I can't open the app Read Note
goodthree
goodthree Download attachment nya berapa kali ini? Read Note

Loading

Get QooApp for Android